test

Home

Welkom op de website van AGF van der Leeden. Wij hopen u hier met voldoende informatie te kunnen voorzien over onder andere Betuwe jam, bakmixen en onze overige biologische producten.

Bij fruitteeltbedrijf AGF van der Leeden in Lienden koopt u heerlijke groente, fruit en streekproducten: rechtstreeks van het land en daarom heel betaalbaar!

  • Wij telen groente, fruit en hangbloemen, maar verkopen ook eieren en verzorgen prachtige geschenkverpakkingen met streekproducten.
  • Onze winkel is ruim opgezet en goed bereikbaar gelegen aan de Provincialeweg in Liende.
  • Kwaliteit tegen een prettige prijs staat bij ons voorop! We leveren rechtstreeks aan de consument en kunnen zo kosten besparen.
  • We voorzien u in het seizoen van dagverse producten. Denkt u eens aan de appeloogst in de herfst en aardbeien en kersen in de zomer.
  • Onze streekproducten worden ambachtelijk vervaardigd. We verkopen ze per stuk, maar ook als prachtige geschenkverpakkingen.

We hebben veel plezier in onze werkwijze! Het is onze passie om u de smakelijkste producten te kunnen aanbieden, die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Kom eens langs in onze boerderijwinkel of neem contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Erik van der Leeden

Home